Skip to content

in-TRIM Teamleider onderhoud en beheer Hoogspanning – Amsterdam / Arnhem

Introductie

Ervaren peoplemanager in technische onderhoudsorganisatie

Organisatie

Als teamleider Onderhoud en Beheer geef je leiding aan een team van maintenance engineers (HBO+). Dit is een multidisciplinair team dat 25 collega’s bestaat die elk vanuit een van de verschillende hoogspannings-vakdisciplines werkt: primair, secundair, bouwkunde, kabels, lijnen. Het team is voornamelijk bezig met de standaardisatie, kwaliteit en veiligheid op het gebied van met name onderhoud van de hoogspanningsassets. Dit team is landelijk actief en je standplaats is naar keuze omgeving Arnhem of Amsterdam. Voorlopig wordt er voornamelijk vanuit huis gewerkt.

De afdeling Asset beheer is verantwoordelijk voor de strategie op het gebied van beheer en onderhoud en data- en informatiemananagement binnen het assetdomein.

Voor deze rol zoeken we een echte peoplemanager!


Functie

De teamleider is verantwoordelijk voor:

 • De dagelijkse aansturing van de medewerkers binnen het team
 • De budgetten van de diensten en van het teams
 • Het ontwikkelen en stimuleren van een professionele houding en professioneel gedrag
 • Het coachend meewerken, waar nodig individuele medewerkers op inhoud coachen en begeleiden opdat de kwaliteit van het werk verbetert
 • Het aansturen van het team op basis van expertise:
 • het in conditie houden van bestaande assets het bijdragen aan de strategie op het gebied van beheer en onderhoud en data- en informatiemananagement binnen het assetdomein
 • Het beheren van diensten: het vormgeven, afstemmen van de diensten met de klant, vastleggen van het kwaliteitsniveau, meten van de kwaliteit van het uitgevoerde werk, het bijsturen, het proactief evalueren en verbeteren van de diensten.
 • Het bijdragen aan een strategische personeelsplanning voor de hele afdeling
 • Het voeren van personeelsbeleid/capaciteitsmanagement binnen het team Kennismanagement binnen de disciplines die binnen het team vallen: bepalen welke kennis noodzakelijk is, bepalen welke opleidingen noodzakelijk zijn, zorgen dat het kennisniveau op peil blijft, zorgen voor kennisdeling, training en coaching.
 • Het uitvoeren van onderzoek en innovatie zodat het kennisniveau up to date blijft en nieuwe ontwikkelingen binnen de organisatie gehaald worden en kansrijke en passende ontwikkelingen bij bewezen geschiktheid geimplementeerd worden in de werkwijze van het team
 • Het proactief bewaken van de kwaliteit van het werk, zoals binnen de diensten als van de individuele medewerkers.
 • Rapporteren over teamresultaat aan de manager Asset Beheer

Functie-eisen

 • HBO+ of Academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur in een technische richting (Bijv. Civieltechnisch, Elektrotechnisch of Technische Bedrijfskunde);
 • Ervaring met het aansturen van technisch complexe projecten
 • Tenminste 4 tot 7 jaar aantoonbare ervaring in het leidinggeven aan een dynamisch (project)team;
 • Ervaring met uitbesteding van diverse contractvormen en moderne ontwerpmethodieken zoals BIM en Systems Engineering.

Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Klaas Buizer | in-TRIM Advies
06 14622752
klaas.buizer@in-trim.nl