Skip to content

Junior Projectleider/ Project Coördinator Energie Transitie – Nederland

Introductie

Wij zoeken organisatie talent die het verschil kan maken in de energie transitie.

Organisatie

Onze opdrachtgevers zijn energie netwerkbedrijven. Zij staan voor een grote uitdaging als het gaat om het uitbreiden en verzwaren van hun energie netwerk. Er komen steeds meer elektrische auto’s. Huizen en wijken gaan van het gas af en huishoudens leveren massaal zelf opgewekte energie terug. De vragen van de markt worden daardoor steeds complexer en in het energie netwerk zijn grote aanpassingen nodig. Er is dus genoeg uitdaging voor jr. projectleiders/ projectcoördinatoren. Wij zoeken daarom talenten op verschillende niveaus, van mensen met heel ervaren en een goede technische kennis van energie tot ook HBO-ers met minder ervaring en minder specifieke technische kennis, maar juist een goede beheersing van het werken in processen. Ervaren professionals kunnen instromen voor interim klus, maar we staan ook open voor mensen, die willen doorstromen naar een vast dienstverband.


Functie

Als jr. projectleider/ projectcoördinator werk je vaak aan meerdere projecten tegelijk. Na de kick-off regel je het materiaal, controleer je het meerwerk en de PV-staten. Ook check je de revisies en sluit je het project af. Daarnaast coördineer je de stroom aan opdrachten, monitor je de voortgang van het project, stuur je strak op doorlooptijd, klanttevredenheid en de kosten van projecten. Je hebt daarbij veel overleg met de ketenpartners, klanten en andere belanghebbenden, zodat alles perfect verloopt. Wat de uitdaging ook is, bij jou is alles in goede organisatorische handen.


Jouw sterke punten. Worden wij blij van.

Je hebt technische kennis en bij alles wat je doet, denk je aan de klant. Je bent een aanpakker, bent communicatief sterk en neemt betrokkenen makkelijk mee in je plannen. Je bent iemand die graag en goed de regie voert, besluitvaardig is en veiligheid altijd voorop heeft staan. Omdat je voorop gaat lopen in de energietransitie, houd je van vernieuwende technologie, kick je op creatieve oplossingen en durf je door te vragen. En is er nood? Dan kunnen we op je rekenen. Wat jou verder misschien wel onze nieuwe projectcoördinator maakt?


Functie-eisen

HBO werk en denk niveau. Een (bijna) afgeronde (technische) hbo-opleiding;

Affiniteit met de technische branche; Kennis van Energietechniek en ondergrondse infra is een pré;

Analytisch sterk, een goed technisch inzicht en oplossingsgericht;

Een echte verbinder, sterk in het communiceren met de interne organisatie en aannemers;

Flexibel om zo nodig ingezet te worden bij andere productteams en-of andere locaties als dit nodig is

Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Ton Rombouts | in-TRIM Advies
06-23235982
ton.rombouts@in-trim.nl