Skip to content

Teammanager met peopleskills – Brabant

Introductie

Natuurlijk leider, mensenmens en technische affiniteit

Organisatie

De functie van Teammanager Engineering & Aanleg valt onder de afdeling Engineering en Aanleg. De afdeling Engineering en Aanleg kent vijf teams van in totaal ongeveer honderd medewerkers. Zij dragen zorg voor het leveren van maatwerkaansluitingen bij grootverbruik klanten, reconstructies, netverbeteringen en vervangingen. Ook realiseren we kleinverbruik aansluitingen en verbeteren we de datakwaliteit. Een divers en mooi speelveld wat zich kenmerkt door dynamiek en projectmatig werken. Het team waar jij leiding aan gaat geven bestaat uit ca. 13 medewerkers die zorg dragen voor de engineering van eerder genoemde projecten.

Functie

Als Teammanager Engineering & Aanleg zorg je voor het optimaal functioneren van jouw team. Je focus ligt hierbij op het veilig en efficiĆ«nt behalen van de opdrachtportefeuille van onze vestiging, het realiseren van een continue teambezetting en het verder optimaliseren van operationele sturing. Je hebt er plezier in om samen met je team voor het beste resultaat te gaan. Je bent een teamspeler en stelt de afdelingsbelangen boven die van je eigen team. Verder weet je de samenwerking met de collega’s van de afdelingen Realisatie, WFM en R&A proactief op te zoeken. Je vindt de ontwikkeling van het team heel belangrijk en geeft op een coachende wijze invulling aan de verdere groei van individuele medewerkers. Je behartigt hun belangen en geeft indien nodig aan waar de grenzen liggen. Je communiceert helder en transparant over je standpunten en besluiten binnen je team, de afdeling E&A, de vestiging en de Synfra aannemers. Je bent kritisch op wat er op je af komt, zoekt naar ruimte voor verbetering en neemt geen genoegen met situaties die volgens jou anders moeten of kunnen. Daarnaast draag je zorg voor een correcte implementatie van landelijke en regionale verbeterprojecten, zodanig dat deze worden begrepen en gedragen door jouw team en uniform worden uitgevoerd.

Functie-eisen

Je bent een gedreven en resultaatgerichte teammanager die beschikt over een afgeronde hbo-opleiding bij voorkeur richting bedrijfskunde, met technische affiniteit. Je bent in het bezit van VCA-VOL of bent bereid dit te gaan halen. Je bent innovatief, creatief, je hebt kennis van proces- en projectmanagement en ervaring met verandermanagement waarbij je mensen weet te verbinden en in hun kracht te zetten. Jouw communicatieve vaardigheden zijn belangrijk om deze functie naar behoren in te vullen. Daarnaast heb je minimaal 3 jaar ervaring als leidinggevende bij voorkeur binnen Infra. Tot slot is het, vanwege veiligheidsrichtlijnen, noodzakelijk om vloeiend Nederlands te spreken, lezen en schrijven.

Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriƫnterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Klaas Buizer | in-TRIM Advies
06 14622752
klaas.buizer@in-trim.nl