Skip to content

Technisch Adviseur Energietransitie – Nederland

Introductie

Kun jij goed schakelen met gemeentes, waterschappen en provincies om de project technische belangen van de energie infra te vertegenwoordigen?

Organisatie

Door de energietransitie komt er meer werk op de netbeheerders af dan ooit. Er rijden straks veel meer elektrische auto’s. Huizen en wijken gaan van het gas af. En we leveren massaal zelf opgewekte energie terug. Vragen van klanten worden daardoor steeds complexer en in het net zijn grote aanpassingen nodig. Genoeg te doen dus als Technisch Adviseur Projecten.

Functie

In de rol ben verantwoordelijk voor de intake van (grote) verleggings- en aanlegprojecten van onze elektriciteitskabels en gasleidingen. Je beoordeelt complexe maatwerk aanvragen en hebt hierin een adviesrol. Tegelijkertijd maak je de (technische) vertaalslag voor de collega’s die het project verder uitwerken en oppakken. Wie jouw klanten zijn? Onder andere gemeenten, provincies, waterschappen, projectontwikkelaars en Rijkswaterstaat. Groot en uitdagend, passend bij jou. Je zorgt voor verbinding en afstemming tussen de klant en alle betrokken interne bedrijfsonderdelen. Je bent het aanspreekpunt, zodat wij de projecten kunnen voorbereiden en uitvoeren.

Functie-eisen

Je hebt een brede technische kennis en bij alles wat je doet, denk je aan de klant en het beleid van de netbeheerder. Je kan goed aanpakken, bent communicatief en digitaal sterk en neemt betrokkenen makkelijk mee in je plannen. Je bent iemand die graag en goed de regie voert, besluitvaardig is en veiligheid altijd voorop heeft staan. Omdat je voorop gaat lopen in de energietransitie denk je mee met de klant, zoek je creatieve oplossingen, die passen binnen het beleid van het netwerkbedrijf en durf je door te vragen. En is er nood? Dan kunnen we op je rekenen. Wat jou verder misschien wel onze nieuwe Technisch Adviseur Projecten. maakt?

Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld richting Werktuigbouwkunde, Energietechniek of Hogere Gastechniek.

Je bent klant- & resultaatgericht, proactief, zelfstandig, en beschikt over uitstekende communicatie vaardigheden.

Je kunt bouwkundige informatie lezen en vertalen naar technische oplossingen die gevraagd worden.

Je bent een echte teamplayer en staat graag midden in de organisatie.

Aanbod

Naar aanleiding van uw gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij u uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.
in-TRIM Logo

Inlichtingen

Ton Rombouts | in-TRIM Advies
06-23235982
ton.rombouts@in-trim.nl