Skip to content

Engineer Ondergrondse Infra – Dordrecht

Organisatie

Het bedrijf heeft een eigen engineeringsafdeling met jarenlange ervaring in het ontwikkelen van ondergrondse netwerken, maar ook in het ontwikkelen van mensen.Op de vestiging in Dordrecht kom je te werken in een team bestaande uit 5 engineers. Je werkt samen aan nieuwbouw, sanering en duurzaamheidsprojecten en bent in staat om je werk zelfstandig uit te voeren. Je komt in een klein team en werkt voor netbeheerders in het hele land. Dit betekent niet dat je veel hoeft te reizen, maar wel dat je veel dynamiek en afwisseling hebt in je werkzaamheden.

Functie

In de functie van engineer vervul je een belangrijke rol in de keten, waarbij je verantwoordelijk bent voor projecten op het gebied van gas, elektra en/of water. Zo word je betrokken bij projecten die variëren van tender- tot opleverfase en ben jij één van de belangrijkste schakels in de keten van onze werkzaamheden. Hierbij werk je samen met project verantwoordelijken, tekenaars, uitvoerders en opdrachtgevers, om een zo efficiënt mogelijke werkwijze te realiseren en beslis je over technische haalbaarheid van kabel- en leidingtracés. Daarnaast borg je de voortgang, kwaliteit en kosten van jouw engineering-projecten.

Functie-eisen

Het belangrijkste vinden wij dat je enthousiast bent en een flinke dosis motivatie hebt om door te groeien in je functie. Technisch inzicht verkregen door ervaring of opleiding maakt een vliegende start makkelijker. Ben je daarbij ook nog:

  • Oplossingsgericht
  • Een teamspeler
  • Organisatorisch sterk
  • Communicatief vaardig
  • Initiatiefrijk
  • In het bezit van een MBO4/HBO diploma

Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Klaas Buizer | in-TRIM Advies
06 14622752
klaas.buizer@in-trim.nl