Skip to content

Project Engineer electra infra – Amsterdam / Haarlem / Alkmaar / Leiden

Introductie

Technisch (50%) en organisatorisch (50%) voorbereiden en coördineren van energieprojecten in de ondergrondse infra

Organisatie

Voor deze functie ga je werken bij een energiebedrijf. Zij ontwerpen, bouwen en onderhouden de infrastructuur voor ons energietransport. En zien zo duizenden kilometers leiding en de meest complexe techniek door hun handen gaan.

Tegenwoordig wekken we op steeds meer plekken energie op (zonnepanelen, windmolens), leveren we terug aan het net en krijgen we sterke piekbelastingen (opladen van je auto). Dit veranderend gebruik vraagt om een energienet wat hier klaar voor is. En jij kunt hier aan mee werken. Voor een energiebedrijf, die verantwoordelijk is voor de levering aan huishoudens, industrie en utiliteit zijn wij op zoek naar engineers die het energienet aanpassen aan de eisen van deze tijd.

Wij zoeken mensen met een technische vooropleiding op minimaal MTS (niveau 4) en een installatietechniek of electrotechniek, een brede interesse en die goed in staat zijn zaken te regelen en af te stemmen. Uiteraard zijn verdere opleidingen mogelijk.

Functie

Als Project Engineer elektra ben je verantwoordelijk voor de aanleg en reconstructie van laag- en middenspanning elektraprojecten. Je ontwerpt projecten aan de hand van een programma van eisen. Van A tot Z plan je de technische werkzaamheden gedurende het project. De verhouding tussen organisatorische en technische werkzaamheden in 50/50.

Tot je taken als engineer elektra behoren:
het schouwen van projecten van voor en tijdens uitvoering;
het voorlopig ontwerp bepalen (tracé);
het maken van een voorcalculatie;
het uittrekken van materialen en bestellen via SAP;
het maken van kabelberekeningen;
het afstemmen met uitvoerders intern en aannemers, gemeentes en provincies;
het maken van een nacalculatie en verlenen van nazorg
administratieve afhandeling van projecten na de afronding, waarbij je kijkt naar kosten en uitgevoerde werkzaamheden; rekening houdend met veiligheid-, arbo en milieuvoorzieningen.

Functie-eisen

Je werkt graag in een team en jouw actieve opstelling is opvallend. Je kunt goed met klanten omgaan en weet door jouw communicatieve vaardigheden jouw doelen te bereiken. Ook in hectische omstandigheden houd jij het overzicht en stel je prioriteiten in jouw werkzaamheden. Verder vragen we:
– een afgeronde technische opleiding op MBO, MBO+ of HBO niveau, in de richting Elektrotechniek, bij voorkeur in de richting Energietechniek;
– relevante werkervaring of affiniteit met MS (middenspanning) en LS (laagspanning) is en pré
– kennis van ondergrondse infrastructuren, kabels en leidingen of Interesse in ondergrondse infra en/of de bereid hierin te leren.
– affiniteit met energiedistributie;
– ervaring met projectmatig werken.

Ook mensen met ervaring in de telecom of installatietechniek wordt uitdrukkelijk gevraagd te reageren!

Aanbod

Naar aanleiding van uw gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij u uit voor een orienterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Klaas Buizer | in-TRIM Advies
06 14622752
klaas.buizer@in-trim.nl