Skip to content

Tactisch planner – Tilburg

Introductie

Analyseren van data en mensen mee krijgen

Organisatie

Als Tactisch Planner draag je zorg voor het opstellen van het vestigingsjaarplan afgestemd op de capaciteit. Om dat plan te realiseren werk je intensief samen met collega’s vanuit verschillende afdelingen zoals de korte termijn planners, afdeling- en teammanagers, directievoerder en medewerker rapportage & analyse. Vanuit die samenwerking en het vestigingsjaarplan wordt een planning opgesteld. Het is van belang dat jij draagvlak creëert en toeziet op die planning door bijvoorbeeld steeds af te vragen of dat de werkvoorraad en capaciteit blijven matchen (op uren – euro’s – diensten) en/of dat de planning wel wordt behaald. Door je organisatorisch en analytische vermogen weet je als planner de voortgang te behouden en werk je steeds resultaatgericht. Jij weet als geen ander wat er speelt. Kortom: een functie waarbij je midden in het proces staat en veel samenwerkt om succesvol te zijn!

Functie

Als Tactisch Planner draag je zorg voor het opstellen van het vestigingsjaarplan afgestemd op de capaciteit. Om dat plan te realiseren werk je intensief samen met collega’s vanuit verschillende afdelingen zoals de korte termijn planners, afdeling- en teammanagers, directievoerder en medewerker rapportage & analyse. Vanuit die samenwerking en het vestigingsjaarplan wordt een planning opgesteld. Het is van belang dat jij draagvlak creëert en toeziet op die planning door bijvoorbeeld steeds af te vragen of dat de werkvoorraad en capaciteit blijven matchen (op uren – euro’s – diensten) en/of dat de planning wel wordt behaald. Door je organisatorisch en analytische vermogen weet je als planner de voortgang te behouden en werk je steeds resultaatgericht. Jij weet als geen ander wat er speelt. Kortom: een functie waarbij je midden in het proces staat en veel samenwerkt om succesvol te zijn!

Functie-eisen

Voor deze functie kennen we een aantal ‘harde’ eisen. Je hebt:

  • Een hbo-diploma, bijvoorbeeld in de richting van Bedrijfskunde
  • Ruime kennis van Power BI en MS-office (vnl. excel)
  • Ervaring met operationeel sturen/continue verbeteren (Lean)
  • Kennis van planningsmethodieken
  • Verder werk je graag analytisch.
  • Gaat het vertalen van data naar een tactisch/operationele planning je goed af en je weet jouw doelgroepen hierin mee te krijgen.
  • Voor dit laatste is het belangrijk dat je goed kunt communiceren met de nodige overtuigingskracht.
  • Affiniteit met onze tak van techniek is een pré!

Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Klaas Buizer | in-TRIM Advies
06 14622752
klaas.buizer@in-trim.nl