Skip to content

Directievoerder UAV – Nederland

Introductie

Kun jij netwerkbedrijven begeleiden met hun veranderende samenwerkingsvormen?

Organisatie

De energiemarkt staat voor een grote opgave, want zij moet de energie transitie het hoofd bieden. Zij zullen daardoor haar netwerk en stations moeten uitbreiden en verzwaren. In de samenwerking met hun leveranciers worden nieuwe contractvormen toegepast, daarbij zullen ze opschuiven in de keten en ontwikkelen ze naar meer relationele samenwerkingsvormen.

De rol van een directievoerder zal hierdoor ook veranderen en gericht zijn op de andere manier van samenwerking met de aannemer. De contracten zijn nl. steeds meer gericht op UAV 2012 of UAV-GC.


Functie

Als Directievoerder ben je klant- en resultaatgericht door een goed overzicht te hebben over je lopende projecten in uitvoering. Dit doe je door zowel met klanten, aannemers en collega’s goed en duidelijk te communiceren, verwachtingen te managen en afspraken te maken. Als Directievoerder ben je als spin in het web verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de uitvoering van technische en civiele opdrachten. Je bent onze schakel tussen binnen en buiten. Je hebt voldoende kennis van UAV 2012 en de GSR bestekken om te weten wat er van de aannemer in de uitvoering verwacht mag worden en voldoende ervaring om te weten wat kwaliteit is.

Je bent verantwoordelijk voor;

Je begeleidt de aannemers in jouw werkgebied om samen de klussen te klaren. Wanneer de situatie buiten anders blijkt dan voorbereid, dan schakel jij met collega’s om te zorgen dat het werk toch doorgang kan vinden. Je zorgt ervoor dat je zowel binnen als buiten de organisatie de juiste collega’s aanhaakt met de juiste expertises en aanwijzingen. Met jouw kennis en ervaring begeleid je een junior directievoerder om het vak te leren. Je kan uitstekend samenwerken met verschillende partijen zowel in- als extern.

Functie-eisen

Jij bent een ervaren technische professional met een Elektra, Civiele en/of Gas achtergrond en heb ruime ervaring in het begeleiden van ondergrondse infra of civiele projecten. Jij bent een regelneef die er een kick van krijgt om de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Je vindt het erg leuk om samen iets op te lossen. Je bent duidelijk in je communicatie en maakt heldere afspraken. Naast je technische skills, heb je een klantgerichte instelling en ben je altijd bereid om mensen te helpen, ook als de werkdruk stijgt. Je kunt snel nieuwe dingen leren en weet jouw kennis en ervaring goed over te brengen op de nieuwe generatie. Je hebt lef, een hoog energieniveau en een enthousiaste, positieve instelling. Je hebt een duidelijke visie op je vak en je vindt het leuk om de klant een stap verder te helpen.

De Directievoerder die wij zoeken voldoet verder aan onderstaande functie eisen;

Minimaal WEB 4 niveau (diploma) in de richting Elektrotechniek;

Het is een pré als je beschikt over Gas kennis door middel van gas gerelateerde cursussen;

Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur binnen de infrastructurele dienstverlening met als voorkeur een specialisatie op Elektra;

Je hebt aantoonbare ervaring met plannen en organiseren;

Je hebt aantoonbare coördinerende ervaring;

Je hebt aantoonbare ervaring met het werken met RAW-contracten en de UAV 2012 en/of UAV GC

Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Ton Rombouts | in-TRIM Advies
06-23235982
ton.rombouts@in-trim.nl