Skip to content

Cost engineer – Zuid Holland

Introductie

Help jij onze klant mee om overzicht te krijgen in de kosten van hun installatie?

Organisatie

Wij zijn voor een energie bedrijf op zoek naar een Cost Engineer Hoogspanningsinstallaties. Een persoon, die in staat is om een goede betrouwbare calculatie over een multi disciplinair project uit te werken.

Functie

Door de energietransitie komt er steeds meer werk dan ooit op hun af en wordt hun net steeds zwaarder belast. Om in de toekomst betrouwbaar te blijven moderniseren bouwen zij nieuwe hoogspanningsstations, voeren reconstructies uit en realiseren grote klantaansluitingen. Genoeg te doen dus.

De cost engineer is zelfstandig verantwoordelijk voor het financiële plaatje. Je maakt kostprijsberekeningen, zet calculatiemodellen op en met het projectteam onderzoek en kwantificeer je projectrisico’s. Je maakt analyses, zoekt verbeteringen en onderhoud kengetallen en begrotingsparameters. Als jij het betaalbaar houdt, blijft het voor de maatschappij ook betaalbaar. Verbetermogelijkheden signaleer je en pak je aan. Want we doen dit samen en daar word jij blij van. Genoeg uitdaging in het werk voor jou?

Functie-eisen

Je hebt een technische vooropleiding in de richting Elektrotechniek, Bouwkunde, Scheepsbouwkunde, Vliegtuigbouwkunde of vergelijkbaar.

Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als cost engineer/ calculator.

Je hebt ruime ervaring met Excel, calculatieprogramma’s en ERP-systemen (SAP)

Je wil je graag (verder) verdiepen in hoogspanningstechniek.

Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Ton Rombouts | in-TRIM Advies
06-23235982
ton.rombouts@in-trim.nl