Skip to content

Project coördinator E/G – Utrecht

Introductie

Voel jij je verantwoordelijk voor een goed eindresultaat?

Organisatie

De energie transitie is in volle gang en daarom zijn wij op zoek naar een project coördinator Gas.

Je wordt geplaatst op de aansluitingen en vervangingen. Op verschillende niveaus vindt projectmanagement plaats. Als projectcoördinator kom je te werken in het team Netgedreven binnen de afdeling aanleg en vervanging Projecten. De focus van van het team ligt op het projectmatig verbeteren en uitbreiden van het bestaande netwerk. Als projectcoördinator voer je regie over de uitvoering van de projecten.Functie

Als Projectcoördinator zorg je onder andere voor de uitvoeringscoördinatie van je projecten en de capaciteitsplanning. Je coördineert de uitvoering van het projectplan, monitort op voortgang, stuurt strak op doorlooptijd, kwaliteit en klanttevredenheid. Dit alles gespecificeerd binnen GAS. In deze rol ben jij de verbindende factor met ketenpartners, zoals aannemers en andere belanghebbenden, zoals bijvoorbeeld de afdeling Asset Management, zodat alles perfect verloopt. Wat de uitdaging ook is, bij jou is alles in goede organisatorische handen. Deze afwisselende functie stelt minimaal even hoge eisen aan jouw administratieve en organisatorische talenten als aan jouw technische affiniteit.

Functie-eisen

Jij bent een geboren regelaar met technische affiniteit op het gebied van gas of elektra en een oplossingsgerichte instelling. Je staat administratief sterk in je schoenen en je schakelt soepel tussen projecten en houdt van afwisseling en dynamiek. Je bent een stevige en constructieve gesprekspartner met andere partijen, zowel intern als extern.
Wat je verder met je meebrengt:

  • MBO+ denk- en werkniveau
  • Hands-on ervaring met het voorbereiden en coördineren van projecten
  • Je voelt je verantwoordelijk voor een goed eindresultaat
  • Je kan snel schakelen
  • Je kunt goed omgaan met een incidentele hogere werkdruk

Aanbod

Naar aanleiding van uw gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij u uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.
in-TRIM Logo

Inlichtingen

Ton Rombouts | in-TRIM Advies
06-23235982
ton.rombouts@in-trim.nl