Skip to content

Voorbereider VRI – Noord Holland

Introductie

Ben jij de juiste voorbereider voor een complexe stad?

Organisatie

Voor en grote complexe stedelijke omgeving zijn wij op zoek naar een voorbereider VRI. Binnen deze stad draag jij bij aan de meest interessante VRI-projecten in de openbare ruimte. Het is een omgeving met een prettige werksfeer, waar een goede work-life balans heerst. In de corona tijd zal voornamelijk vanaf thuis gewerkt worden, waardoor de reistijd overzichtelijk is.


Functie

Dankzij jou als Voorbereider liggen er heldere tekeningen voor VRI-installaties, bestekken, verkeersbesluiten en externe onderzoeken. Je maakt het tekenwerk in cad VRI met de module Cobra en maakt detailtekeningen van technische en verkeerskundige vraagstukken. Het OMOP bestek met de materialenbestellijst stel je op. Je levert ook input t.b.v. het BLVC plan en vraagt bodemrapporten op. Tevens verzorg je de werkmap uitvoering voor de contractaannemer, draag je het voorbereide project over aan de directievoerder VRI en verwerk je de ontvangen revisies. Uiteraard bewaak je de voortgang van je eigen projecten.


Collega’s die ondersteuning nodig hebben, kunnen altijd bij jou terecht. Je kijkt met hen mee bij het opstellen van bestekken, tekeningen en ramingen, signaleert eventuele risico’s en adviseert over de beheersmaatregelen. Je gaat in gesprek met stakeholders zoals aannemers en kabel- en leidingbedrijven en zorgt voor verslaglegging van deze gesprekken. Samen met de afdeling Communicatie stel je bewonersbrieven op. Tot slot participeer je in afstemmingtrajecten.


Je komt te werken in een platte organisatie, dus je bent betrokken bij de totale scope van projecten. Je krijgt te maken met uiteenlopende aspecten van het ingenieurs vak en hebt een zeer afwisselend werkpakket.

Functie-eisen

Hechte samenwerking met je collega’s is voor jou vanzelfsprekend. Je draagt dan ook overtuigend bij aan de sfeer binnen je team. Je bouwt goede relaties op met alle stakeholders, onderhoudt deze relaties en benut ze. In alles wat je doet, ben je gericht op het behalen van resultaat. Complexe vraagstukken ontleden; daarin ben jij ijzersterk. Je ziet de kritische details, ordent de informatie, legt nieuwe verbanden en komt met oplossingen. Zijn er ontwikkelingen die invloed kunnen hebben op je werk? Jij hebt ze in het vizier en anticipeert erop.


Verder heb je:

Een mbo-di­plo­ma elek­tro­tech­niek, of ge­lijk­waar­dig;

Mi­ni­maal 1 jaar er­va­ring met te­ke­nen in Mi­cro­sta­ti­on of autocad;

Mi­ni­maal 5 jaar er­va­ring als voor­be­rei­der VRI- in­fra­struc­tuur, op­ge­daan bin­nen pro­jec­ten in een ste­de­lij­ke om­ge­ving.

Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Ton Rombouts | in-TRIM Advies
06-23235982
ton.rombouts@in-trim.nl