Skip to content

Voorbereider VRI – Randstad

Introductie

Houd jij van complexe steden en weet jij daarin de juiste processen te bewandelen om verkeersregel installaties te plaatsen in een complexe stad?

Organisatie

Intrims is een vak volwassen interim bureau met Project Professionals die werken aan de infrastructuur van Nederland. Met bewezen expertise op het gebied van Projectmanagement, Engineering en Projectbeheersing werken we bij onze opdrachtgevers aan oplossingen in het nu, met rendement voor de toekomst.

Impact maken daar gaat het om. Intrims, project professionals is betrouwbaar, robuust en staat met beide benen op de grond. Met de juiste competenties en expertise in het werkveld het verschil maken, daar zijn onze professionals sterk in. De uitdagingen zijn groot, maar de project professionals van Intrims denken in mogelijkheden. Mooie projecten waar je trots op bent, daar doen we het voor!

Zie jij jezelf als dienstverlener, die met zijn inzet graag in diverse keukens kijkt bij verschillende opdrachtgevers, dan ben je bij Intrims aan het juiste adres.


Functie

Je gaat jezelf samen met Intrims inzetten voor het toekomst bestendigheid maken van Nederland en daarbij meewerken aan projecten die ertoe doen, met een mooie uitdaging en een maatschappelijke impact.

Meten is weten en zorgt dat de stad leefbaar blijft. Als specialist van Intrims richt je jezelf voornamelijk op projecten in de Verkeerssystemen (iVRI & DVM) en alles wat erbij komt kijken om de gebruikers van de openbare ruimte te faciliteren. Wij concentreren ons op de bouw van de infrastructuur waarmee ook bruikbare data beschikbaar komt om de burger te ondersteunen in haar stad.

In jou rol als Voorbereider liggen er heldere tekeningen voor VRI-installaties, bestekken, verkeersbesluiten en externe onderzoeken. Je maakt het tekenwerk in cad VRI met de module Cobra en maakt detailtekeningen van technische en verkeerskundige vraagstukken. Het OMOP bestek met de materialenbestellijst stel je op. Je levert ook input t.b.v. het BLVC plan en vraagt bodemrapporten op. Tevens verzorg je de werkmap uitvoering voor de contractaannemer, draag je het voorbereide project over aan de directievoerder VRI en verwerk je de ontvangen revisies. Uiteraard bewaak je de voortgang van je eigen projecten.

Collega’s die ondersteuning nodig hebben, kunnen altijd bij jou terecht. Je kijkt met hen mee bij het opstellen van bestekken, tekeningen en ramingen, signaleert eventuele risico’s en adviseert over de beheersmaatregelen. Je gaat in gesprek met stakeholders zoals aannemers en kabel- en leidingbedrijven en zorgt voor verslaglegging van deze gesprekken. Samen met de afdeling Communicatie stel je bewonersbrieven op. Tot slot participeer je in afstemmingtrajecten.

Functie-eisen

Intrims streeft ernaar dat mensen vak volwassen, oplossingsgericht, onafhankelijk en resultaat gericht zijn? Daarnaast gaan wij ervan uit dat je een hechte samenwerking met je collega’s aangaat. Je draagt dan ook overtuigend bij aan de sfeer binnen je team. Je bouwt goede relaties op met alle stakeholders, onderhoudt deze relaties en benut ze. In alles wat je doet, ben je gericht op het behalen van resultaat. Complexe vraagstukken ontleden; daarin ben jij ijzersterk. Je ziet de kritische details, ordent de informatie, legt nieuwe verbanden en komt met oplossingen. Zijn er ontwikkelingen die invloed kunnen hebben op je werk? Jij hebt ze in het vizier en anticipeert erop.

Verder heb je:

  • Een mbo-di­plo­ma elek­tro­tech­niek, of ge­lijk­waar­dig;
  • Mi­ni­maal 1 jaar er­va­ring met te­ke­nen in Mi­cro­sta­ti­on of autocad;
  • Mi­ni­maal 5 jaar er­va­ring als voor­be­rei­der VRI- in­fra­struc­tuur, op­ge­daan bin­nen pro­jec­ten in een ste­de­lij­ke om­ge­ving.

Aanbod

Bij Intrims werken we graag met enthousiaste mensen! De contractvorm waarin je werkt, is bij ons ondergeschikt aan de kwaliteit van de match, zolang de opdrachtgever ons daarin vrij laat. Intrims werkt daarom met zowel professionals in een loondienstverband als met ZZP-ers.

Naar aanleiding van jouw profiel bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met dit beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen en mogelijkheden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij een marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Inlichtingen

Ton Rombouts | Intrims
06-23235982
ton.rombouts@intrims.nl