Skip to content

Projectleider Combi – Achterhoek

Introductie

Kei in processen en techniek!

Organisatie

In juni vorig jaar zijn de nieuwe contracten ondertekend voor de komende acht jaar. Sindsdien werken we met de nieuwe combi-aannemers (in een iets andere gebiedsindeling dan ervoor) volop samen om de uitdagingen op het gebied van maakbaarheid het hoofd te bieden.

Momenteel werken we met 11 combi projectleiders waarbij ieder zijn eigen regio bedient. Voor de regio Achterhoek zijn we op zoek naar een nieuwe collega. De combi projectleider rapporteert aan de gebiedsmanager binnen Combi.

Functie

Als combi projectleider bij Combi coördineer je namens de netbeheerders Liander en Vitens de voorbereiding, uitvoering en nazorg van de gecombineerde aanleg van ondergrondse infra-projecten. Jij zorgt voor regie op de projecten en de omgeving van samenhangende projecten zodat deze op klantvriendelijke wijze en volgens planning, budget en kwaliteit door de combi-aannemers gerealiseerd worden. Je hebt een lead-rol in de operatie voor de aanleg van combi-projecten. Je kan prima tactisch meedenken in politieke gevoelige situaties in projecten en doet verbetervoorstellen ten aanzien van wijzigingen op het gebied van, procedures, proces, kwaliteit, inclusief implementatie. Je hebt een ambassadeursrol voor het gehele combi-contract voor zowel hoofd- als dienstleidingen.

Zo werk jij aan de energie van vandaag én morgen:

 • Inventariseren van de wensen van de opdrachtgevers, gemeentes en initiatiefnemers in een vooroverleg en definitief overleg-fase van het project;
 • Vaststellen en registreren van de harde planning t.b.v. de uit te voeren combi-projecten;
 • Coördineren van eventuele schadeclaims en namens de opdrachtgever optreden in conflictsituaties;
 • Onderhouden van contacten met diverse in- en externe partijen zoals aannemers, gemeenten en contactpersonen binnen de combi-partners;
 • Afstemmen van de diverse belangen tussen klant, aannemer en opdrachtgever en besluiten durven nemen ten behoeve van voortgang en efficiëntie in de keten;
 • Periodiek bespreken van de hoofdleiding-prestaties binnen de combi-keten middels de combi-rapportage;
 • Vertegenwoordigen van de combi-organisatie bij voorbereidings- en uitvoeringsvergaderingen;
 • Verbinden door het bouwen van bruggen in de hele combi-keten;
 • Vertegenwoordigen van ons en de opdrachtgevers in externe samenwerkingen, zoals bij gemeenten en provincies.

Functie-eisen

Je werkt graag in een team en stelt je proactief op. Je daagt je omgeving uit om tot concrete verbeteringen te komen. Je kunt goed met klanten omgaan en weet door jouw communicatieve vaardigheden jouw doelen te bereiken. Ook in hectische omstandigheden houd jij het overzicht en stel je prioriteiten. Naast kennis en inzicht over energiedistributie heb je ook ervaring met planning en enige kennis van financiën en administratie. Verder:

 • Je toont leiderschap en creëert een veilige omgeving waarbinnen open en eerlijk wordt gecommuniceerd op verschillende niveaus; van werkvloer tot opdrachtgever tot en met managementniveau;
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring binnen ondergrondse infrastructuur en telecommunicatie;
 • Je hebt ervaring met civieltechnische werkzaamheden. Bij voorkeur in de Werktuigbouwkunde, Civiele Techniek Gastechniek, Elektrotechniek, of gelijkwaardig;
 • Je hebt kennis van combinatiewerken;
 • Kennis van en ervaring van projectmanagement methodes, projectmanagement certificering (bijv. Prince2) is een pre;
 • Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt kennis van (geautomatiseerde) planningsmethodieken;
 • Je bent overtuigend, organisatorisch sterk en flexibel.

Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Klaas Buizer | in-TRIM Advies
06 14622752
klaas.buizer@in-trim.nl