Skip to content

Project coördinator E/G – Randstad

Introductie

Voel jij je verantwoordelijk voor een goed eindresultaat als coördinator?

Organisatie

Intrims is een vak volwassen interim bureau met Project Professionals die werken aan de infrastructuur van Nederland. Met bewezen expertise op het gebied van Projectmanagement, Engineering en Projectbeheersing werken we bij onze opdrachtgevers aan oplossingen in het nu, met rendement voor de toekomst.

Impact maken daar gaat het om. Intrims, project professionals is betrouwbaar, robuust en staat met beide benen op de grond. Met de juiste competenties en expertise in het werkveld het verschil maken, daar zijn onze professionals sterk in. De uitdagingen zijn groot, maar de project professionals van Intrims denken in mogelijkheden. Mooie projecten waar je trots op bent, daar doen we het voor!

Als eerste uitdaging word je geplaatst op de aansluitingen en vervangingen afdeling van onze opdrachtgever. Op verschillende niveaus vindt projectmanagement plaats. Als projectcoördinator kom je te werken in het team Netgedreven binnen de afdeling aanleg en vervanging Projecten. De focus van van het team ligt op het projectmatig verbeteren en uitbreiden van het bestaande netwerk. Als projectcoördinator voer je regie over de uitvoering van de projecten.

Functie

Als Projectcoördinator zorg je onder andere voor de uitvoeringscoördinatie van je projecten en de capaciteitsplanning. Je coördineert de uitvoering van het projectplan, monitort op voortgang, stuurt strak op doorlooptijd, kwaliteit en klanttevredenheid. Dit alles gespecificeerd binnen GAS en/of electra. In deze rol ben jij de verbindende factor met ketenpartners, zoals aannemers en andere belanghebbenden, zoals bijvoorbeeld de afdeling Asset Management, zodat alles perfect verloopt. Wat de uitdaging ook is, bij jou is alles in goede organisatorische handen. Deze afwisselende functie stelt minimaal even hoge eisen aan jouw administratieve en organisatorische talenten als aan jouw technische affiniteit.

Functie-eisen

Intrims streeft ernaar dat mensen vak volwassen, oplossingsgericht, onafhankelijk en resultaat gericht zijn?

Daarnaast ben jij een geboren regelaar met technische affiniteit op het gebied van gas of elektra. Je staat administratief sterk in je schoenen en je schakelt soepel tussen projecten en houdt van afwisseling en dynamiek. Je bent een stevige en constructieve gesprekspartner met andere partijen, zowel intern als extern.
Wat je verder met je meebrengt:

  • MBO+ denk- en werkniveau
  • Hands-on ervaring met het voorbereiden en coördineren van projecten
  • Je voelt je verantwoordelijk voor een goed eindresultaat
  • Je kan snel schakelen
  • Je kunt goed omgaan met een incidentele hogere werkdruk

Aanbod

Bij Intrims werken we graag met enthousiaste mensen! De contractvorm waarin je werkt, is bij ons ondergeschikt aan de kwaliteit van de match, zolang de opdrachtgever ons daarin vrij laat. Intrims werkt daarom met zowel professionals in een loondienstverband als met ZZP-ers.

Naar aanleiding van jouw profiel bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met dit beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij een marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Inlichtingen

Ton Rombouts | Intrims
06-23235982
ton.rombouts@intrims.nl