Skip to content

WERKEN IN DE TECHNIEK?

Aan het eind van de dag met een glimlach naar huis

Wij bieden jou graag een mooie toekomst. Heb jij een MBO+, HBO- of universitaire achtergrond in de techniek? Dan maken wij graag kennis met je. Wij hebben mooie mogelijkheden voor vak volwassen collega’s met een werktuigbouwkundige, elektrotechnische, bouwkundige, civiele en technisch bedrijfskundige achtergrond.

Onze focus ligt op Engineering, Maintenance en Management. Onze functies richten zich op projectleiding, (lijn)management, engineering, onderhoud, coördinatie en advies.

We helpen je verder. Wij hebben verstand van jouw vak! Elke adviseur heeft kennis van zijn specifieke branche. In een persoonlijk gesprek sparren wij graag met je over jouw toekomst mogelijkheden. Met die kennismaking komen we ook meer te weten over je drijfveren, ambities, wensen, technische kennis, vaardigheden, sterktes, onzekerheden en ontwikkelpunten. En met die kennis en mogelijkheden helpen we je graag verder.

Trots

Blij zijn om wat je doet en waar je werkt. En dat mag iedereen weten. in-TRIM advies verbindt je graag aan succesvolle bedrijven en ziet jouw daar graag je bijzondere kennis en kunde delen.

Perspectief

Echte veranderingen zijn zelden het resultaat van één man of vrouw. Echte veranderingen onstaan door het omarmen van elkaars toegevoegde waarde. We worden allemaal sterker als we hier naar handelen. Jij weet waar je kracht ligt.

Impact

Onze kandidaten maken door hun positieve inzet het verschil bij de klant. Zij zijn zich er iedere dag van bewust dat elke handeling onze klant een stap verder zal brengen. Jij hebt impact.

Waardering

Jij verwacht meer dan alleen salaris. Waardering, ontwikkeling en uitdaging prikkelen jou. Aan het einde van de dag met een glimlach naar huis. Daar draait het om.

VEEL VOORKOMENDE STUDIES

Binnen onze klantenkring in de branches Industrie, Offshore, Energie, Infra, Bouw, Haven en Rail zijn de volgende studierichtingen vertegenwoordigd.

Een goede match wordt niet alleen bepaald door studieachtergrond.
In het algemeen kijken we naar:

Kennis * Methodiek * Vaardigheid

Elke marktvraag kent een andere ideale match. Het is belangrijk om de 3 eenheid te toetsen en eveneens oog te hebben voor belangrijke competenties, die aan het goed uitoefenen van de functie vastzitten.

Elektrotechniek
56%
Werktuigbouwkunde
20%
Technische bedrijfskunde
40%
Energietechniek
35%
Technische automatisering
15%
Bouwkunde
15%
Civiele techniek
10%
Overige studies
30%