Skip to content

LAAT JE EENS ADVISEREN

ONS TEAM

Wie is in-TRIM advies?

in-TRIM advies is in 2008 opgericht.  Ondanks de uitdagende timing (een maand eerder was Lehman Brothers omgevallen) werd er een stevig fundament gelegd en groeide in-TRIM Advies gestaag. Anno nu is de onderneming een solide bedrijf met een breed klantenportfolio en spreiding over een aantal branches. Onze klanten zijn veelal eindgebruikers en de ‘A-merken’ in de techniek. Ons motto is:

“Wie geen klanten kwijt raakt, krijgt het vanzelf druk”

in-TRIM Advies is een maatschap, waar het ondernemerschap laag in de organisatie is geborgd. Iedere partner heeft minstens 15 jaar ervaring in de branche en neemt een groot netwerk mee. De bundeling, samenwerking en het model zijn de kracht van in-TRIM Advies.

De 3 uitgangspunten voor een goede match

Voor een goede match kijken wij naar:

Kennis * Methodiek * Vaardigheid

Elke marktvraag kent een andere ideale match. Het is belangrijk om de 3 eenheid te toetsen en eveneens oog te hebben voor belangrijke competenties, die aan het goed uitoefenen van de functie vastzitten.

Eigenaarschap
90%
Overtuigingskracht
80%
Analytisch vermogen
62%
Resultaatgerichtheid
85%
Samenwerken
50%
Organisatiebewustzijn
25%
Creativiteit
25%

Wij ontlenen de naam in-TRIM uit de zeilsport, waar het trimmen een term is voor het continu optimaliseren van je boot aan de telkens veranderende omstandigheden

Heb je een vraag?